top of page
shutterstock_1533571709.jpg

Välkommen till Striker, där vi inte bara skapar evenemang, utan också möjligheter att stärka ditt team och främja samarbete på ett roligt och utmanande sätt! Vår GameZone blir platsen där teambuilding blir en spännande resa och där starka band skapas över bowlingbanor, shuffleboard och biljardbord.

Varför Vår Teambuilding Gör Skillnaden:

  1. Variation av Aktiviteter: Vi erbjuder en mångfald av aktiviteter som passar alla smaker och nivåer. Oavsett om det är en intensiv bowlingtävling, en strategisk shuffleboard-turnering eller avkopplande biljard, har vi något för varje medlem i ditt team.

  2. Anpassade Teamutmaningar: Vårt engagerade team arbetar med dig för att skapa skräddarsydda teamutmaningar som passar ditt företags mål och värderingar. Från strategiska övningar till lättsamma tävlingar, skräddarsyr vi varje evenemang för att stärka ditt team.

  3. Teambuilding med Resultat: Vi fokuserar inte bara på roliga aktiviteter, utan också på att skapa verkliga resultat för ditt team. Genom samarbetsövningar och strategiska spel främjar vi kommunikation, problemlösning och laganda.

  4. Professionella Teamcoacher: Våra erfarna teamcoacher är här för att leda och inspirera ditt team genom varje aktivitet. De skapar en miljö som främjar öppenhet, tillit och gemenskap.

  5. Flexibla Arrangemang: Oavsett om du planerar en kort teambuilding-session eller en hel dag med aktiviteter, skräddarsyr vi arrangemang för att passa ditt schema och dina mål.

Bygg Starka Team med Striker!

Välj Striker som din plats för teambuilding, där varje kast, varje drag och varje skratt blir byggstenar för ett starkare och mer sammanhållet team. Kontakta oss nu för att planera ditt nästa teambuilding-evenemang och låt oss tillsammans skapa en positiv och produktiv arbetsmiljö!

Maila karlskoga@striker.nu

bottom of page