top of page
shutterstock_1579972891.jpg

Välkommen till Striker, platsen där privatlivet möter festen och varje ögonblick blir en anledning att fira! Vi har skapat det perfekta utrymmet för privata fester och sällskap, där vårt engagerade team och unika atmosfär kommer att göra varje tillfälle till en minnesvärd upplevelse.

Varför Våra Lokaler Gör Skillnaden:

  1. Anpassade Utrymmen: Oavsett om det är en intim födelsedagsmiddag, jubileum eller en livlig fest, erbjuder våra anpassningsbara utrymmen en flexibel plattform för att förverkliga dina festdrömmar.

  2. Tematiska Dekorationer: Låt vårt kreativa team hjälpa dig att skapa en unik atmosfär med tematiska dekorationer som speglar din personlighet och festens syfte.

  3. Festmenyer för Alla Smaker: Vår erfarna kock och kökspersonal har sammansatt festmenyer med kulinariska mästerverk. Från läckra aptitretare till läcker huvudrätter och fantastiska efterrätter, vi har något för alla smaker.

  4. Dryckesvariation: Komplettera din fest med vårt omfattande urval av drycker och specialcocktails. Våra bartenders är redo att skapa signaturdrycker som passar perfekt till festens tema.

  5. Professionell Service: Vår dedikerade personal är här för att se till att din fest löper smidigt. Från servering till rengöring tar vi hand om allt så att du kan fokusera på att njuta av festen.

Skapa Minnesvärda Stunder med Striker!

Välj Striker för ditt nästa privata evenemang och låt oss tillsammans skapa minnesvärda stunder som kommer att vara samtalsämnen länge efter festen är över. Kontakta oss nu för att boka din fest och ge dina gäster en upplevelse de kommer att minnas!

Maila karlskoga@striker.nu

bottom of page