top of page
martin3957_A_photo_of_a_small_swedish_business_convention_at_a__e519d751-c6a7-4965-a7e9-f3

Välkommen till Striker - där möteslokalerna möter spelens spänningsfyllda atmosfär! Vi har skapat det perfekta utrymmet för företagsevent och konferenser, där professionella möten smälter samman med avslappnad rekreation i vår GameZone.

Varför Välja Striker för Ditt Företagsevent?

  1. Möteslokalerna: Våra anpassningsbara möteslokaler erbjuder en inspirerande miljö för produktiva möten och konferenser. Modern teknik och bekväma sittplatser skapar den perfekta arbetsmiljön.

  2. Mat och Dryck: Vår erfarna kock skapar kulinariska mästerverk för att ge ditt event en smakupplevelse att minnas. Från läckra mellanmål till fullständiga måltider - vi har det täckt.

  3. GameZone Aktiviteter: Efter det professionella mötet är det dags att njuta av avslappnande aktiviteter i vår GameZone. Bowling, shuffleboard, biljard och andra aktiviteter ger ditt team en chans att koppla av och stärka banden på ett unikt sätt.

  4. Specialanpassade Paket: Vi skräddarsyr paket för att passa dina behov och budget. Inkludera aktiviteter, mat och dryck för en komplett och minnesvärd upplevelse.

  5. Teambyggande Aktiviteter: Främja laganda och samarbete med våra teambyggande aktiviteter. Bowlingtävlingar och shuffleboard-turneringar skapar en rolig och utmanande atmosfär.

Boka Nu och Upplev Skillnaden hos Striker!

Välj Striker för ditt nästa företagsevent eller konferens och ge ditt team en upplevelse som kombinerar affärer med nöje. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss skapa ett minnesvärt evenemang tillsammans!

Maila karlskoga@striker.nu

bottom of page