top of page
Är du en potentiell investerare eller vår nästa franchisetagare?

Välkommen till Striker, den främsta destinationen för social underhållning! Vårt unika koncept handlar om att skapa en miljö där vänner och familjer kan mötas för att skapa minnen och ha det trevligt. Vår slogan, "Homecourt for social entertainment", fångar perfekt kärnan i vad vi erbjuder: en plats där människor kan koppla av, njuta av utsökt mat och få kontakt med varandra i en rolig och välkomnande atmosfär.

På Striker tror vi att livet är tänkt att levas till fullo, och det inkluderar att umgås med de människor du bryr dig mest om. Våra restauranger är designade för att vara den perfekta miljön för speciella tillfällen, tillfälliga sammankomster och allt däremellan. Vi erbjuder ett brett utbud av menyalternativ, från klassisk komfortmat till kreativa, kockinspirerade rätter, finns det alltid något för alla att njuta av.

Utöver maten är vi även stolta över att erbjuda flera underhållningsalternativ, från livemusik och quizkvällar till sportvisningsfester och spelkvällar, har vi skapat en helt unik upplevelse som går utöver den traditionella restaurangmodellen. Vi är övertygade om att våra gäster kommer att älska det lika mycket som vi gör.

Men vi är inte bara en restaurang, vi är en franchise. Och som franchisetagare kommer du att ansluta dig till ett team av likasinnade individer som brinner för vårt koncept och är engagerade i att hjälpa det växa. Vi tillhandahåller omfattande utbildning och support, så att du har allt du behöver för att bli framgångsrik.

Om du letar efter en unik och spännande affärsmöjlighet vill vi gärna höra från dig. Vi är övertygade om att du kommer att se potentialen i vårt koncept och vill bli en del av vår växande familj. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra franchisemöjligheter och hur du kan bli en del av Striker-familjen.


 

 
ir@striker.nu
franchise@striker.nu
bottom of page